مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام
چک من به تاریخ 1402/11/11 برگشت خورده و طرف امروز یعنی 11/23 رفته گواهی عدم پرداخت گرفته و اجراییه صادر کرده میخواستم ببینم من چقدر وقت دارم پرداخت کنم ایا همان لحظه حکم جلب و توقیف اموال صادر میشود یا وقت میدن چند روز ؟!

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جلب خیر ولی به محض اخذ برگه عدم پرداخت اگر اموالی داشته باشید میتواند از دایره اجرای ثبت توقیف کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا اردیبهشت سال 1403 حکم جلب شما در صورت عدم شناسایی اموال و عدم پرداخت محکوم‌به صادر خواهد شد‌.