مشاوره حقوقی رایگان - ایا شکایت حقوقی کنم یا صبر کنم

با سلام بنده بعنوان شاکی 1 شکایت فروش مال غیر انجام دادم از ید قبل خودم ولی دو دست قبل تر از ید من هم شاکی بود هم متهم بعنوان متهم تبرعه شد ولی بعنوان شاکی دوم تو پرونده موند و ید قبل شاکی دوم متهم و کیفر خواست براش صادر شد در دادگاه کیفری 2 متهم فروشنده به شاکی دوم مجرم شد براش 1 سال حبس و استراد ثمن معامله 150میلیون و به همون اندازه جزای نقدی به نفع دولت

ولی تو رای دادگاه چون مجرم فروشنده مستقیم به شاکی اول نبود نسبت به اون برایت گرفت ولی وکیل شاکی دوم گفت حتما اعتراض بزنین برای تجدید نظر شمام تو جلسه باشین که طرف فشار روش زیاد باشه رای تجدید نظرو هم بگیریم

شاکی اول 10 ماه صبر کرد هیچی به هیچی تازه الان باید برم از ید قبل خودم بابت مستحق للغیر درامدن مبیع شکایت کنم به نرخ روز که حدودا 420 میلیون هست پولمو بگیرم اونم چی شاید طرف اعسار بده قسطی بده ؟10 ماه الکی صبر کردم
شاکی دوم گفت من هرچی گرفتم میدم به شما چون مشکل شاکی 1 حل بشه مشکل 3 نفر تو پرونده حل میشه ایادی از هم شکایت حقوقی نمیکنن پرونده بسته میشه
بزرگواران من چیکار کنم از ید قبل خودم شکایت کنم به نرخ روز یا10 ماه صبر کردم بازم صبر کنم شاید مجرم بحث زندان وسط هست بیاد به نرخ روز به شاکی اول که مجرم از ائن برایت گرفت پولو بده مشکل حل بشه و این که رضایت شاکی رو بگیره زندان و جزای نقدیش بخشیده بشه چون شاکی دوم تو دادگاه گفت اقای متهم یا ماشین یا پلشو به شاکی اول بدن بنده از شکایت خودم صرف نظر میکنم
راهنمایی میخام از بزرگواران

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به برسی مدارک و مطالعه پرونده است