مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت درب منزل

سلام عرض خسته نباشید
داستان از این قراره یک پیج فیک این وسط ساخته شده است و طرف رفته شاکی بنده که هیچ جرمی مرتکب نشده شده است به بنده پیام دادن که بیام دم کلانتری و پا شدم رفتم کلانتری کجای آنکه مسئله رو در کلانتری حل کنن پا شدن بدون مامور امدن درب منزل که شما 4 پسر و 3 خانوم که تو این بین فقط یک نفرشان خواهر شاکی بوده و بقیه به عنوان دوست اومدن و فحشای، تهمت افترا الفاظ رکیک و تهدید کردن و سر صدا شلوغ کاری را انداختن جلوی مادر پدر خواهر عمه بنده راه انداختن و شاهدان بنده در آن زمان خوانده بودم
هم میخواهم بدانم جرمش چیه؟
هم ایا خانواده که در آن اتفاق حضور داشتن به عنوان شاهد حساب میشوند؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اما جرم طرف :
تهمت ، مزاحمت ، فحاشي
(الفاظ مهم است ممكنه تا مجازات حد ي كشيده شود جرم ديگر شايد افتراء )
افرادي كه بعنوان شاهد در منزل شما امدن ممكن است شاهد شاكي تلقي نشوند يعني صرفا مطلع باشند

لازم است جزئيات واضحتر بيان شود
در صورت تمايل با 09123191645 تماس بگيريد