مشاوره حقوقی رایگان - توهین پیامکی

سلام نتیجه رای تجدید نظر من امده همان رای بدوی که بعلت توهین پیامکی به 20شلاق تعلیقی بمدت دوسال به من دادن من فیش حقوقی همسرم بمبلغ 10میلیون گذاشته بودم حال سوالم این است ایا برای فیش حقوقی کاری باید بکنم ؟ تکلیف فیش حقوقی چی میشه؟ و سوال بعدی اینکه با توجه به حکم من برنده رای شاکی من شده یا من؟ چون شاکی من خیلی اعتراض به حکم داشت. ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.شما محکوم شده اید ولی تعلیق شده یعنی اگر در مدت دو سال مرتکب جرمی نشوید مجارات شما برطرف شده.

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام نگران فیش سپرده شده نباشید مشکلی ایجاد نخواهد کرد . شاکی شما تلاش داشته که حکم بلافاصله در مورد شما اجراء شود ( بیست ضربه شلاق ) که برای شما تعلیقی در نظر گرفته شده است . تا دوسال دیگر چنانچه مرتکب جرمی شوید و محکوم گردید مجازات شلاق بلافاصله اجرا خواهد شد .