مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه دادسرای کارکنان دولت برای موضوع ارتشا صادر شده است

رای دادگاه 91 روز حبس تعزیری به انضمام جزای نقدی معادلوجه ماخوذه و یازده ضربه شلاق و6ماه انفصال موقت از خدمات دولتی صادر شده است 20 روز قابل تجدید نظر خواهی در محاکم استان تهران می باشد،آیا امکان تخفیف در رای می باشد

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

اگر جرم خود را قبول دارید و امیدی به تغییر حکم در تجدیدنظرخواهی ندارید میتوانید طی لایحه ای به جهت عدم تجدیدنظرخواهی و پذیرش حکم از دادگاه تقاضای تخفیف کنید که این کاهش مجازات یا تبدیل به جزای نقدی انجام خواهد شد