مشاوره حقوقی رایگان - قسط بندی دیه با دو شاهد که از اقوام هستند

سلام وقت بخیر برای پرونده کیفری که همسرم محکوم به دیه شدن ب مبلغ 27 تومن،با دوشاهد تونست اعسار دیه بگیره، درحالیکه در شرکت کار می‌کنه و پایه حقوقش 15 تومنه،بر خلاف اینکه چندین بار یادآوری کردم که تجری محسوب میشه اما قاضی این رای رو دادن الان برای لایحه اعتراض چه چیزی بنویسم که به طور قطع رای برگرده ، مورد عمدی بوده

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

اگر مدارکی مبنی بر متمکن بودن دارید می بایست مستند به دادگاه تجدیدنظر ارائه دهید