مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر

سلام من دختر 24 ساله‌ای هستم که از سن کم بنا به مشکلاتی که با اعضای خانواده داشتم و دارم، تصمیم به استقلال داشتم.
اما صبر کردم تا به این سن.
آزمون استخدامی شرکت کردم و شغل محل خودم رو تهران زدم(خودم ساکن جنوبم).
پدر و مادرم مدام می‌گن نمی‌ذاریم بری!
آیا بعد از قبولی، درصورت منع شدید و محکم از سوی آن‌ها، از نظر حقوقی، می‌توانم اقدام کنم؟
رشته خودم فقه و مبانی حقوق بوده و تا حد زیادی آگاهی دارم؛ اما برای اطمینان بیشتر این رو پرسیدم.

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
با رسیدن دختر به سن بلوغ، از حضانت خارج شده و تصمیم به استقلال با دختر است