مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند با دستور موقت

با سلام من حدود 8 ماه پیش برای ملاقات با پسر 5 ساله ام شکایت کردم و بادستور موقت ملاقات کردم فرزندمو الان مادرش ممانعت میکنه از اوردن بچه.رفتم اجرای احکام مدنی گفتن 6 ماه رد شده و پرونده مختومه شده.خاستم بدونم من باید دوباره شکایت کنم یه میتونم همون پرونده رو تو جریان بزارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه حکم به ملاقات فرزند. داده باشد می تواند همان پرونده را پیگیری کنید و نیاز به طرح دا‌دخواست جدید نیست.
اگر رای داشته باشید و مادرش ممانعت کند می توانید با عنوان ممانعت از ملاقات فرزند شکایت کنید.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام در صورت ممانعت می توانید شکایت نمایید

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

دستور موقت جدید بابت ملاقات فوری بگیرید و هم زمان باید دادخواست ملاقات فرزند بابت تعیین تکلیف قطعی هم به دادگاه ارائه کنید