مشاوره حقوقی رایگان - ارث مورثی

سلام خدمت وکلا محترم
طبق قراری که پدر با سه فرزند خود داشته و بین انها قرارداد کتبی نوشته و همگی امضا و انگشت زده اند قرار بر این بوده که خانه پدری و 2000 متر زمین باغی و 250 متر زمین مسکونی بعد از مرگ طبیعی پدر بین فرزندان تقسیم شود ولی پدر برخلاف قراداد منعقد شده که خود امضا داشته اقدام به فروش املاک به دو فرزند دیگر نموده آیا من با توجه به سندی که بین خودمان امضا شده که تا بعد مرگ طبیعی حق فروش املاک وجود ندارد میتوانم شاگی پدر و برادرانم بشوم
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در