مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن وکالت نامه فروش که از زندان تنظیم شده

با سلام. من از زندان به شریکم با حکم دادگاه وکالت دادم که یک واحد آپارتمان
در حال ساخت که سه واحد از چهار واحد متعلق به بنده است. وکالت فروش دادم جهت تسویه حساب با بانک و هزینه اتمام ساختمان. ولی شریکم کل ساختمان را یکجا قولنامه کرده و هم اکنون در تصرف خریدار است البته من شکایت خیانت در امانت کردم . چونکه آقای خریدار در کل 180 میلیون تومان بدهی که به بانک داشتم پرداخت کرده. می خواستم وکالت نامه را باطل کنم و ‌بقیه داستان که جبران خسارت. ضمنا شریکم سه دانگ که به نام خودش بوده محضری به نامه خریدار انتقال داده به نظرم این یه تبانی و کلاهبرداریست واگذار ممکن هست میخواستم برای حق شفعه اقدام کنم لطفا شما راهنمایی و همکاری بفرماید با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام متاسفانه شما تمام مفاهیم حقوقی را با هم اختلاط کردید((کلاهبرداری - تبانی- شفعه و .... )) پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدامی مشاوره حقوقی دریافت نمایید.