مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگری

سلام بنده متولد 1345 هستم ودر سال 1361 بصورت داوطلبانه بسیجی رفتم جبهه وشیمیایی شدم از امور ایثارگران نیشابور نامه تایدیه گرفتم رفتم مشهد براي کمیسیون پزشکی اما مشهد توجهی نکرد و ردکردن نه بیمه دارم از کار افتاده شدم یک فرزنده معلول دارم نه کارت ایثارگری به‌من دادن نه کمک مستمری نیاز به کمک دارم در ضمن دهک 3 معیشتی هستم ممنون از لطف شما خدا قوت

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر خود به نحو حضوری پیگیری بنمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق بنیاد شهید امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید