مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری قدرت نمایی با چاقو و سرقت تعزیری

سلام ممنونم ازاینکه وقت میزارین همسرم به جرم قدرت نمایی با چاقو و سرقت تعزیری 4 ماه زندان هست رد مال سرقت مبلغ 10 میلیون پرداخت شد و رضایت شاکی هم جلب میکنم سوالم اینه برای 3 سال حبس با گذشت شاکی چقدر از حبس کم میشه؟لازم هست بگم 60 سال سن دارن مشکل قلبی روی پرونده دارن و بدون سابقه هستن لطفا منو راهنمایی کنید شاکی ازما 5 میلیارد پول میخواد برای رضایت باید بدونم ا
آزاد میشه یا نه نظرتون بفرمایید ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته نسبت به پاسخگویی اقدام شده است.