مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری قدرت نمایی با چاقو و سرقت تعزیری

سلام ممنونم از اینکه وقت میزارین همسرم به جرم قدرت نمایی با چاقو و سرقت تعزیری 4 ماه زندان هست رد مال سرقت مبلغ 10 میلیون پرداخت شد و رضایت شاکی هم جلب میکنم سوالم اینه برای 3 سال حبس با گذشت شاکی چقدر از حبس کم میشه؟لازم هست بگم 60 سال سن دارن مشکل قلبی روی پرونده دارن و بدون سابقه هستن لطفا منو راهنمایی کنید شاکی ازما 5 میلیارد پول میخواد برای رضایت باید بدونم ا
آزاد میشه یا نه نظرتون بفرمایید ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
میزان کسر از مقدار حبس بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان مجازات بسته به تشخیص مقام قضایی است از میزان �ازات زندانش کسر می‌شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قاضی نمی‌تواند هر چقدر که خواست مجازات را تخفیف دهد قانون برای وی محدوده‌ای معین کرده است.
الف- تقلیل مجازات حبس به میزان یک تا سه درجه مجاز است.
ب- قاضی می‌تواند مصادره اموال را به جزای نقدی درجه یک تا چهار تبدیل کند.
پ- قاضی می‌تواند انفصال دائم از شغل را به انفصال موقت به میزان پنج تا پانزده سال تقلیل دهد.
ت- قاضی می‌تواند سایر مجازات‌های تعزیری به میزان یک یا دو درجه از همان نوع یا انواع دیگر ‌تقلیل دهد مثل تقلیل مجازات شلاق تعزیزی.
در جرائم تعزیری درجه‌ هفت و هشت، چنانچه جرم فرد محرز شود و قاضی بداند که با عدم مجازات امکان اصلاح مجرم وجود دارد می‌تواند از مجازات او چشم بپوشد.