مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام همسر بنده که زوج میباشد اهل فحاشی و کتک و ترک منزل هستند هر دفعه یک ماه و یک هفته میرود و بعد میاد که من یک سری شکایت کردم و با هم صلح کردیم و پرونده رو بستم اما همون آدم قبل هست و اصلا عوض نشده و من سه سالی قبلا که مستاجر بودم و به علت این کاراش یک چند سالیه بدون قرارداد و رهن اومدم منزل پدرم نشستم الان چون میخواد راحت رو سرم مسلط و اذیتم کند بعد چهار روز پیام داده من خونه اجاره کردم تحویل که گرفتم و اگر میای بیا زندگی و گرنه ... و میام وسایلم و میبرم خانواده اش و خودش به من میگن بیا طلاق توافقی و بدون مهریه بگیر اما هم ارث پدری داره هم ماشین و زمین من نمیخوام با ایشون دیگر زندگی کنم چون امنیت جانی ندارم دست به گلوی من زده بود و داشت من رو خفه میکرد نامه پزشک قانونی در پرونده قبل دارم اکنون میخواهم بدانم ایشان میتونه بدون دادگاه و این که من گفتم نمیام بیاد وسایلش رو ببرد که منزل پدرمفعلا ساکن هستم اخه تهمت و فحاشی میکنه بعد ادعا کنه چیزاش و نبرده یا ازمن و بیاد بگه از منه ببره میتونم زنگ بزنم کلانتری تا یه کدوم بریم دادگاه مانع شوم گفتم مگه نگفتی برو دنبال کارات شما هم برو اگه من بدم یا من میتونم وسایلم رو جمع کنم نیاد وسایل من رو ببرد؟ چه کنم لطفا راهنمایی بنده رو بفرمایید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود