مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه و طلاق

چند پرسش در غالب یک سوال
1، من عدم تمکین زدم خانم گفتد مسکن مستقل و قاضی یک ماه وقت داد جهت تهیه که من ظرف 20 روز قرارداد ارائه دادم و خانوم اومد گفت طلاق . حکم صادر شد ولی 2 روز بعد با حکم جلب رفتم زندان و اجراییه نزدم والان نه قولنامه تو پرونده هست نه حکم الزام به تمکین و هنوز دارم بعد 6 سال نفقه میدهم

2،)
بعد 6 سال رفته ترک انفاق زده برام و درصورتی که خودش رفته و من هم نزدیک
ب سه سال زندان بودم به خاطر نفقه و مهریه
3)
الان رفتم برای ثبت عدم تمکین که متوجه شدم شماره سامانه ثنای من عوض شده و رفته روی شماره ای که خاموش هست و هیچ استفاده ای ندارم.
چطوری نمیدونم و چند تا شکایت از جانب خانوم انجام شده و ابلاغ و دریافت نکردم و رسیدگی انجام شده و ظاهرا به ضرر من هم شده
این رو چکار کنم چطور میتونم پیگیری کنم که کی کجا تغییر کرده؟
4)
یک پرونده رو در دو شعبه مطرح کرده و از دو شعبه محکوم به پرداخت یک پرونده شدم و ماهی 7 میلیون نفقه دارم میدهم و این رو چی کار کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی و اخذ توضیحات واضح میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم غیابی صادر شده است واخواهی نمایید
و نفقه معوقه به حساب زوجه واریز نمایید
و ابتدا منزل مستقل تهیه نمایید و دادخواست الزام به تمکین اقامه نمایید
و