مشاوره حقوقی رایگان - ضامن کسر از حقوق مستمری بگیر

با سلام وقت به خیر
از چه روشی میشه متوجه شد یک مستمری بگیر که قبلا ضامن شده و کسر از حقوق برای ضمانت شخصی برای دادگستری گرفته.
چطور امکان دارد که بدون مراجعه به شعبه تامین اجتماعی از طریق نرم‌افزار خود بیمه مشخصات شخصی که برای او کسر از حقوق گرفتی و تبرئه شده متوجه بشی ک آیا هنوز به عنوان ضمانت در پرونده دادگستری هست یا ابطال شده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق کد ملی شخص می‌تواند نسبت به استعلام گواهی کسب از حقوق اقدام نماید که آیا منتفی شده یا ادامه دارد

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
باید حضوری مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به شعبه دادگاه مراجعه و پیگیری نمایید