مشاوره حقوقی رایگان - آلودگی هوا و صوتی برای بیماران اعصاب و روان

باعرض سلام خدمت همگی شما عزیزان...... یک مرکز شبانه روزی بیماران مزمن اعصاب وروان هست که بالای بیشتراز7سال فعالیت دارند متاسفانه حدود3سال هست دیواربه دیوار مرکز درست کردن بتن وحمل به تمام نقاط دایر کردن 24ساعت خاک وسیمان درهوای اونجاست وسروصدای دستگاهها وماشینهای مربوط به تهیه بتن وحمل بتن .یکبارمن ازطریق دادگاه سایت مطرح کردم فعالیت کم شده وقطع نشده وشبانه کار میکنن سروصدای زیادی دارد چندین باراز طرف مرکزاعصاب وبهزیستی شکایت کردن به نتیجه نرسیدن چون پارتی داره و دوست و آشنا داره جلو کارش نگرفتن بیماران اعصاب وروان مشکل دارن هوای نا سالم استنشاق میکنن ذرات سیمان درهوا معلق هست کدام ارگان دولتی درشیرازمسول رفع این مشکل باید باشد؟؟؟؟؟بیماران اعصاب وروان توانایی اعتراض ندارن لطفاً لطفاً کمکشون کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست رفع مزاحمت بدهید.