مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عفو

سلام همسر من بخاطر دعوا شش ماه حبس دارن البته دیه دادن و الان 40روز است که در زندان هستند آیا عفو رهبری به ایشان تعلق میگیرد؟لازمه حتما رضایت شاکی روی بگیرن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله رضایت بگیرید و از معاونت زندان درخواست عفو را پیگیری کنید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام در صورت گرفتن رضایت شاکی می تواند شامل تخفیفات باشند و در صورت قابل گذشت بودن جرم، قرارموقوفی اجرا صادر و مختومه میشود که دادنامه باید بررسی شود ، در خصوص عفو از واحد معاونت زندان استعلام گردد.