مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به فروش خودرو

با سلام خدمت وکلای محترم خواهرم در حال طلاق از همسرش است و یک خوروی پراید داردکه با پول خودش انرا خریده و سندش هم بنام خواهرم است و حالا شوهرش به خاطر اینکه ماشین را از چنگ او دربیاورد با توسل به خشونت و زور وعربده کشی او را وادار می کند که باید ماشینت را بفروشی و پولش را به من بدهی می خواستم بپرسم ایا خواهرم می تواند راجع به این قضیه از شوهرش شکایت کند ؟و این دادخواست چگونه باید مطرح گردد ؟و شوهرش که بدون اجازه او وبا خشونت از ماشینش استفاده می کند چطوری میشود این امکان استفاده مجدد رو با توسل به مراجع قضایی ازش گرفت لطفا اگه بلدید راهکارش رو به من بگید ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دادخواست نیاز نیست شکایت کیفری بهتر نتیجه میدهد

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

بابت خشونت رفتاری و فیزیکی باید شکایت آزار و اذیت،ضرب و شتم،فحاشی و....حسب مورد مطرح شود.
بابت استفاده بدون اجازه شکایت سرقت یا خیانت در امانت (بسته به شرایط) مطرح گردد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام میشه شکایت کیفری مثل تهدید مطرح کرد.وترجیحا ماشین رو بنام نزدیکانش بزنه مثل پدریا برادر.