مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ارسال دادخواست نفقه همسر و فرزند؟

با سلام و احترام زنی هستم شاغل که همسرم ازین موضوع سو استفاده کرده هم من وهم پسرم را که هفده سالشه از پرداخت نفقه محروم کرده است میگه که خودت باید خرج خودت وپسرت رو تامین کنی ایا میشه توی یک دادخواست نفقه به طور همزمان به نفقه خود وپسرم رسیدگی بشه یا جداجدا دادخواست نفقه بدم یک دادخواست برای نفقه خودم ویک دادخواست برای پسرم ؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام میتوانید طی یک دادخواست مطالبه نفقه هر دو نفر را نمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام پسرت حکم رشد بگیره خودش میتونه شکایت کنه.