مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش خودرو تاکسی ورثه ای

باسلام پدر من 8ورثه داره که 2تا از خواهرام محجور هستن و 2تا خواهر های دیگه هم قیم آنها هستن.بابت خودرو تاکسی تهران کل ورثه به یکی از خواهرهام وکالت کاری دادیم.یکی از خواهرهای قیم در دفتر خانه وکالت داده هم از طرف خودش هم از طرف محجور تحت تکفلش و یکی دیگه از خواهرهای قیمم از دادگاه نامه گرفته برای تعویض پلاک الان اون خواهرم که وکالت کاری گرفته میتونه وکالت فروش به شخص دیگری بده

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر وکالت نامه اداری به احدی از وراثت داده شده است بله

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

باید دید در وکالتی که دادگاه آن را تایید کرده حق توکیل وجود داشته یا خیر که معمولا در خصوص امور محجورین به جهت حمایت از ایشان این اجازه داده نمی شود و وکالتها موردی باید از دادگاه تایید شود