مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل فروش کالای دست دوم به جای نو

درود، اینجانب از یک عکاسی در استان مازندران شهرستان بهشهر به صورت اینترنتی کالای نو خرید کرده ام .پول را فرستادم.ایشان به جای کالای نو یک کالای مستهلک و غیر قابل استفاده فرستاده است.زنگ زدم گفت اشتباه کردم. پول را برگشت می دهم اما نزدیک سه ماه گوشی را خاموش کرده و پشت گوش گذاشته.خواستم ببینم می توانم در دادگاه محل سکونت خودم علیه ایشان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

با لحاظ مواد 310، 664 و 665 قانون آیین دادرسی کیفری، دادگاه صالح برای رسیدگی به جرم، دادگاه کیفری محل وقوع بزه است و مستفاد از رأی وحدت رویه شماره 729 مورخ 1/12/1391هیأت عمومی دیوان عالی کشور، درخصوص جرایم رایانه‌ای نیز اصل بر صلاحیت دادگاه محل وقوع جرم است و در مواردی که از طریق ارتکاب این جرایم، وجوهی از حساب بانکی برداشت می‌شود، دادگا‌هی صالح به رسیدگی است که بانک افتتاح‌کننده حساب بزه دیده، که پول به طور متقلبانه از آن برداشت شده است، در حوزه آن قرار دارد