مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

با سلام مادر من عابر پیاده بودن و ماشین بهشون زده و پاشون شکسته من نامه پزشکی قانونی رو گرفتم یک سری کار هارو انجام دادم آیا برای دیه تصادف همین امور پزشکی قانونی کفایت میکنه یا باید جداگانه از طریق دفتر خدمات قضائی هم شکایت بکنم از راننده
و اینکه راننده هم باید بابت ترخیص خودرو از شاکی رضایت بگیره؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طرح شکایت در دفاتر خدمات قضایی الکترونیک و یا کلانتری توقیف ماشین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به شکایت در دفتر خدمات قضایی نیست و می توانید از طریق کلانتری شکایت را پیگیری کنید تا پرونده به دادسرا ارسال بشه.