مشاوره حقوقی رایگان - هبه

باسلام پدربزرگ بنده زمینی به مادرم هبه نموده و گفته برو اونجا خانه بساز مادرم اقدام به پی کنی نمود و سنگ برای عملیات پی اورده شد ولی شخص ثالث گفت زمین ماله من است و عملیات خانه سازی رو متوقف کرد و زمین رو با رای دادگاه از ما تحویل گرفت حال بعد از گذشت 20 سال ورثه دوباره اومدیم کسی که زمین را از ما تحویل گرفته را محکوم کردیم با این توضیح میتوانیم زمینی که پدربزرگم به مادرم هبه نموده را بگیریم ممنون میشوم جواب بدهید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به برسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
شرط هبه قبض مال موهوبه است .
موفق باشید .