مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال داده شده توسط پدر

سلام .حدودا8سال پیش پدرم بافروش منزلش برای اینکه ازاوجداشوم منزلی کوچک برایم خریداری کرد وبه عنوان اینکه من ارثی به کسی ندادم .واینکارو
فقط برایه من انجام داده که ازاوجداشوم ومن هم برسرواگزاری این
ملک درخواستی نداشتم.ولی بعد از
مدتی ،متوجه شدم بطور پنهانی به همون مبلغ خرید مسکن من به دو برادردیگه ام کمک کرده.حالا بعدازاین
مدت برادرهایم هرکدام پولهای خودرا
حیف ومیل گرده وباعث تحریک پدرم
شدن که خانه منو بفروشد ودوباره به
بقیه پول بدهد.وپدرم هم باسن بالای80 سال تسلیم آنها شده.وبامن
برسراین مسله بگومگو دارد!حالا میخوام ببینم میتوانیدکمک وراهنمایی
بفرمایید؟