مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

درود، سه ماه پیش کالایی را به صورت اینترنتی از یک عکاسی در استان مازندران خرید کردم. با توضیحاتی که کالا نو است.پول پرداخت شد.و کالا فرستاده شد.وقتی کالا رسید یک کالای کهنه و مستهلک که اصلا کار نمی کرد فرستاده بود.زنگ زدم گفت اشتباه شده ، شماره کارت بفرست که پول را واریز کنم .از اون موقع تا حالا داره طرفه می ره و پول را نمی ده.خواستم ببینم می تونم در دادگاه عمومی شهرستان محل زندگی خودم علیه فروشنده شکایت کنم؟
با سپاس

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

با لحاظ مواد 310، 664 و 665 قانون آیین دادرسی کیفری، دادگاه صالح برای رسیدگی به جرم، دادگاه کیفری محل وقوع بزه است و مستفاد از رأی وحدت رویه شماره 729 مورخ 1/12/1391هیأت عمومی دیوان عالی کشور، درخصوص جرایم رایانه‌ای نیز اصل بر صلاحیت دادگاه محل وقوع جرم است و در مواردی که از طریق ارتکاب این جرایم، وجوهی از حساب بانکی برداشت می‌شود، دادگا‌هی صالح به رسیدگی است که بانک افتتاح‌کننده حساب بزه دیده، که پول به طور متقلبانه از آن برداشت شده است، در حوزه آن قرار دارد