مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت شماره موتور و شماره کارت خودرو

سلام وقت بخیر
یک دستگاه خودرو سواری تویوتا کرونا مدل 1981 میلادی خریداری نموده ام که مشکل موتوری و ظاهری و خرده کاری داشت با هزینه کرد اینجانب مقدار زیادی از عیوب ماشین برطرف شد در زمان بستن موتور متوجه مغایرت شماره موتور و شماره کارت خودرو شدم سریعا به مالک قبلی خودرو تماس گرفتم و ایشان اینچنین جواب مرا دادند موتور خودش خراب شد باز کردم تعمیر کنم دزد از در خانه موتور را با مقدار دیگری از وسایلم به سرقت برده، در ادامه صحبتهایش گفتند که خودرو دیگری داشته ام که موتور آن را باز کرده و روی خودرو شما نصب کرده و خودرویی که موتور را از روی آن باز کرده ام خودم اوراق کرده و حتی آهن کهنه آن را هم فروخته ام، بنده ازشون مدارک خودرویی که اوراق کرده رو خواستم که میگن مدارک ندارم گم شده مدارکش.
حالا من موندم چه باید کرد کلی هزینه کرده ام دو سال این ماشین تو پارکینگ خوابیده و هیچ شکایتی هم نکرده ام از کجا باید اقدام کنم و چطور باید بفهمم که موتوری که روی خودرو من گذاشته موتور چه ماشینی بوده.
موفق باشید.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام .تحت عنوان تدلیس و دستکاری در اعداد و ارقام موتور و تخدیش ارقام شکایت مطرح کنید و در صورت اثبات ادعا و صدور حکم بر محکومیت جبران خسارات وارده را نیز درخواست کنید .چون از نظر حقوقی اتومبیلی که ارقام و اعداد دستکاری شده یا بصورت غیر قانونی تعویض شده هیچ ارزش و‌مالیت و قابلیت فروش نداره

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
یه اظهارنامه درجهت اعلام فسخ به ایشون ارسال کنید سپس دادخواست تایید فسخ به دادگاه ارائه کنید و قرارداد رو فسخ و خسارات رو هم دریافت کنید