مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

با سلام خدمت جنابعالی بنده در مهر 1398 یک دستگاه پژو 405 خریداری کردم که قرار شد ظرف یک یا نهایتاً دوماه نسبت به انتقال سند رسمی اقدام بشه ولی با بهانه تراشی طرف مقابل متوجه شدیم که خود این شخص هم زمانی که این ماشین رو از شخص اول خریداری کرده برای اون هم انتقال سند انجام نشده که به ما این موضوع رو نگفته بود حالا صاحب اصلی ماشین امروز و فردا میکنه آیا من میتونم موضوع رو کیفری کنم. البته این نکته رو خدمتتون بگم که روز اول بنگاه دار گفت که خیالتون راحت برای انتقال سند ظاهرا شخصی که ماشین رو به ما فروخت آشنای بنگاه دار بود میتونم علیه بنگاه دار هم شکایت کنم تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت ایادی ماقبل خود را انجام دهید