مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام
همسرم بدلیل مشاجره و دعوا از منزلم خارج شده و به منزل پدر خود رفته با دختر چهار ماه ام و دلیل آن هم عدم سازگاری با پسر یازده سالمه که از همسر قبلیمه و حین ازدواجمون میدونست که پسر دارم و قبول کرد ولی الان اذیت و تهدید پسرم رو نمیتونم تحمل کنم آیا باید عدم تمکین بدم و یا منتظر باشم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سعی کنید ابتدا ریش سفیدانه حل کنید وهر چه زودتر به سراغ همسرتان بروید ونگذارید بین شما مفارغت ایجاد شود .بعد اگر حل نشد عدم تمکین بزنید .

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

موضوع همچنان پیش از مباحث حقوقی است
پیگیر حل و فصل موضوع باشید