مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام خسته نباشید. جرم من مواد هست نوع تریاک.حبسم 5سال و 18میلیون جریمه. یکسال و4ماه حبسش کشیدم و هنوز تو حبس بسر میبرم .آیا عفو رهبری 22بهمن امسال شامل حال من میشود ؟بیزحمت جواب دهید.خیلی ممنون.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق قاضی ناظر زندان پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست کل پرونده شما بررسی شود اما شما می‌توانید بعد از یه مدت کوتاه دیگری درخواست آزادی مشروط دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ممکن است مشمول عفو قرار بگیرید