مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری مواد مخدر

سلام ‌من‌به‌جرم‌حمل‌ونگهداری‌مواد‌مخدر‌صنعتی‌محکوم‌به‌15‌سال‌و1‌روز‌وجریمه‌150‌میلیون‌تومن‌‌شدم‌که‌تصمیم‌به‌رای‌زدم‌شد‌11‌سال‌و3‌ماه‌عفو‌پارسال‌که به ما‌ نخورد‌ چون‌یک‌ سال پر‌نشده‌بود‌وامسال‌این‌عفو‌شامل‌ما‌میشه‌الان‌حدود‌19‌ماه‌تحمل‌کیفر‌دارم‌اگه‌شامل‌ من بشود چند‌سال‌کم‌میشه‌و چه‌ مراحلی‌راباید‌انجام بدهم‌ با‌تشکر‌ازوکلای‌خوب‌ومهربون‌ لطفا‌درصورت‌امکان‌به‌ما‌راهنمایی‌بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان ناقص آمده لطفاً آن را اصلاح نمایید و مجدداً ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام لطفاً سوال خود را با فاصله بیان نمایید