مشاوره حقوقی رایگان - رد الزام به تمکین

من در دوران عقد هستم و حق حبس ندارم و مراسم عروسی هم برگزار نکردیم با شوهرم اختلاف پیدا کردم و الان حدود 2 سال است در اختلاف هستیم و شوهر من از طریق تماس تلفنی من را تهدید و اعلام کردند منزل گرفتم و درخواست تمکین خواهم داد و تو را خواهم برد و تو را خواهم کشت و شکنجه خواهم داد و به پدر و مادر من فحش دادند من مکالمات ایشان را ضبط کردم آیا با ارائه مکالمه ضبط شده ایشان به دادگاه دادخواست تمکین ایشان رد می شود واقعا من می ترسم در ضمن هدف ایشان این است که نفقه ندهد و من را بلاتکلیف بگذارد تا من برای طلاق مهریه خود را از ایشان نگیرم در ضمن در مکالمات خود اعلام کرده است که صدای من را هم ضبط می کنی بکن و در آخر اسم و نام نام خانوادگی خود را هم عنوان کرده است به عبارتی آگاه بود که من حرفهای او را ضبط می کنیم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

صدا در دادگاه دلیل محسوب نمیشود و قاضی آن را قبول ندارد اگر واقعا با هم توافق نداریدو نمیتوانید زندگی کنید با هم توافق کنید وطلاق بگیرید .و عمر خوب را در این راه هدر نکنید .