مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه رسمی

برای وصیت رسمی به غیر از ورثه که نسبتی هم ندارد چه میتوانم بکنم که تا قبل از مرگم هیچ کس هم با خبر نگردد؟

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام میتوانید از وصیتنامه سری استفاده نمایید جهت شرایط این وصیت نامه با وکیل مشورت نمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام به دفتر خانه اسناد رسمی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید تا یک سوم از اموال خود را به هر شخصی که می‌خواهید وصیت کنید و این وصیت نامه را از طریق دفترخانه رسمی نمایید