مشاوره حقوقی رایگان - سلام سرایدار هستم

سلام وقت بخیر جناب من سرایدار بودم از سال 96 تا 98 بعد 20 اذر 98 از اونجا رفتم عیدی 98 و حقوق اذر را بهم دادن و برای سنوات نزدیک 3سال که بودم گفتن 3ماه وقت بده الان میگن نمیدیم تو ی برگه هیت مدیره نوشتن که هیچ کدام از طرفین حق شکایت در اداره کار و دادگاه و غیره را نداشته باشیم مجبور شدم امضا کنم چون میگفتن بهم تصفیه نمیدن الان من اونجا نیستم ایا میتونم برای بیمه و سنوات شکایت کنم ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

عدم پرداخت سنوات کارگر مطالبه حق سنوات سنوات سرایدار سنوات حقوق سرایداری سرایدار