مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ارز برای دیگران

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
چند روزی هست یک شخصی بنده را برای خرید ارز برای یک صرافی استخدام کرده و برام پول واریز می‌کنه تا براش ارز بخرم
منم چند باری این کارا انجام دادم اما تازه متوجه کلاهبرداری شخص شده ام و سرم از شدت درد در حال پوکیدن هستش من از تمامی چت ها و همینطور شماره کارت و شماره موبایل و همینطور آیدی شخص را فیلم گرفتم و به عنوان مدرک ضبط کرده ام و یکی از حساب های بنده مسدود شده توسط پلیس
میخواستم بدونم جرمی شامل من میشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ جرم شامل حال شما می‌شود و به همین علت حساب شما مسدود شده است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قاعدتا پول ها از حساب دیگران فیشینگ و یا کلاهبرداری شده است لازم است شما تمامی پول هارا برگردانید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مضنون اصلی پرونده شما هستید و باید با مستندات موجود از خود رفع اتهام نمایید در غیر اینصورت محکوم به پرداخت وجوه کلاهبرداری به شکات خواهید بود.