مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت رزمندگان زیر شیش ماه خدمت

سلام ایاخبری هست ازاینکه افرادی که سه ماه داوطلب حضوردرجبهه راداشتنداستخدام کنندوواقعافردی که داوطلب به جبهه رفته چه یک ماه چه شش ماه رزمنده بسیجی به حساب می ایدتااینکه فردی بعنوان سرباز وظیفه به جبهه رفته وبادوازده ماه سربازی ونیروی پاره وقت و شصت سال سن وبدون سواد استخدام شده وبرای دانشگاه فرزندانشان پنج درصدسهمیه ایثارگری به انهاداده شده ولی به ماکه درزمان تحصیلمان داوطلب به جبهه رفتیم حتی یک بیمه ای که برابازنشستگی وبیمه تکمیلی هم نداریم ازچندسال پیش قراربودحداقل بیمه شویم که بعدازاین همه انتظاریک کارت ایثاردادندکه هیچ مزایایی برای ماندارد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسشی اعم از حقوقی و غیرحقوقی مطرح نشده است و یک گلایه ارائه شده است.