مشاوره حقوقی رایگان - سرپرست خانواده

باسلام و خسته نباشید
من یک پسر 25 ساله هستم مجرد خدمت سربازی ام تموم شده ،خود بنده هم اعتیاد دارم ،پدر من از وقتی ک یادم میاد بیکار و بیمار روانی و معتاد است و سر پرست خانوار است، الان میخواهم بدونم اگر من فامیل و پسوند خانوادگی خود را تغییر دهم(به عنوان مثال فامیل مادر )و در همین خونه و خانواده باز هم زندگی کنم میتوانم از تحت سر پرستی ایشون دربیام یانه ؟ مادر بنده تمام امورات خانه را بر عهده دارد (معلم هستن)
با اینکه خودش اعتیاد داره 1 بار من رو کمپ ماده 15 ،1 ماه برده و الان تلاش ک برای بار دوم این کارو بکنه میخام بدونم چطور و چکار میتونم بکنم تا ایشون تصمیمی در امورات و کار هایم نداشته باشد ؟
باتشکر از عوامل سایت خوبتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما 25 سال سن دارید و تمامی امور مالی و غیرمالی طبق قانون در اختیار خودتان است و پدر شما نمی‌توانند در این امور دخالت داشته باشند.