مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پیامکی

سلام، همسر سابق خواهرم چند بار به من مسیج و پیام صوتی داده و از الفاظ نامناسب استفاده کرده و تهمت به خانواده ام زده و من رو تهدید کرده که زندگیم رو به هم میزند و به من تهمت زده، همسرم به او پیغام داده که اگر تکرار کند از او شکایت میکنیم،
مجدد پیغام صوتی فرستاده که کار او مزاحمت نبوده و دو سه بار پیغام دادن مزاحمت محسوب نمیشود و نمیتونیند شکایت کنید.
میخوام بدونم مزاحمت ایجاد کردن و فرستادن پیغام صوتی و پیامک نامناسب اگر چند بار باشد جرم محسوب میشود یا حتی اگر یک بار انجام بشود هم جرم هست؟
میتونیم از او شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با عنوان تهدید و مزاحمت شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر همین که باعث آزار و اذیت شود شما میتوانید شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم حتی یک بار نیز جرم محسوب می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر محتوای پیامک‌ها حاوی اهانت و توهین باشد شما می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین به اشخاص عادی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قانونا قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت برای شما وجود دارد