مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

با سلام
اموال بنده طبق ماده 108 تامین خواسته توقیف شده که درخواست مستثنیات دین کردم از اجرای احکام قاضی محترم برای اثبات عرایض بنده طی دستور به دادورز به محل کسب بنده مراجعه و تحقیقات محل را تنظیم و به امضای مطلعین رسانده در مراجعه بنده به نتیجه خواسته نزد قاضی اعلام کردن که بنده دارای 4 باب مغازه نانوایی هستم و خواسته ام رد شده بنده متعرض شده و قاضی گزارش دادورز را که به امضا شاهدان رسیده نشانم داده و اعلام کردن بر اساس گواهی شاهدان 4 باب مغازه دارم
در نهایت به سرپرستی اجرای احکام مراجعه کردم و اعلام داشتم بنده از کمیته امداد وام خود کفایی گرفتم و گواهان شهادت کذب دادن که با راهنمایی ایشان شکایت کیفری علیه شاهدان دادم که نتیجه آن نیز اعلام داشتن شهادت کذب فقط نزد قاضی مورد قبول و مجازات دارد و شکایت بنده قرار منع تعقیب شده
سوال بنده : مگر دادورز طی دستور قاضی برای تحقیقات نرفته اگر قاضی به استناد همان شاهدان خواسته مرا رد کرده بنده چطوری ثبات کنم که گزارش خلاف واقع و شهادت کذب دادن خواهشا راهنمایی فرمایید ممنون

پاسخ ها :

شهادت کذب گزارش خلاف واقع