مشاوره حقوقی رایگان - خرید اموال مسروقه

سلام فردی شماره تلفن بنده را از تابلو مغازه برداشته و اعلام داشته به علت ورشکستگی و داشتن چک و حفظ آبرو خواهان فروش اموالم هستم بنده به مغازه فرد فروشنده مراجعه کرده چون تعداد فروش بالا بود در نهایت با مشتریان خود تماس گرفته و تعدادی از آنها به اتفاق خانواده به مغازه فروشنده مراجعه و خریداری نمودم پس 10 روز تعدادی از مبل ها را جلوی مغازه خودم گذاشتم تا برای رنگ کاری آماده کنم لازم به ذکر است فاصله کارگاه بنده با گارگاه فروشنده یک کوچه فاصله و دیوار به دیوار هستم با توجه اینکه اموال خریداری شده جلوی مغازه بود تعدادی مامور با فردی جلو مغازه آمدن و اعلام داشت که مبل ها متعلق به اوست که به اعلام داشتم بنده این ها را خریداری کردم و به علت تنگ بودن مغازه حدودا 6 دست مبل در خانه پدری گذاشتم در نهایت بنده با تماس فروشنده (دزد) که مبلغی نیز بدهکارم بودم به مغازه کشاندم و دست پایش را بسته به کلانتری محل زنگ زدم و بنده به همراه شاکی و دزد به کلانتری رفتم و مرا به جرم مال خر تشکیل پرونده و به قاضی کشیک ارجاع و روانه زندان شدم که با وثیقه 80 میلیون فعلا آزاد شدم
با توجه به شاهدان عینی و خریداران (مشتریان بنده) در کارگاه شاکی و گرفتن دزد و تحویل به کلانتری چرا بنده را به جرم مال خر معرفی کردن خواهشا راهمنایی کنید
ممنون

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

برای اثبات ادعای خود به دلیل نیاز دارید, از جمله شهود و کسبه محل, پرینت حساب بانکی اموالی که خریده اید و...

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

چون اموال مسروقه بوده و شما هم خریدار آنها ، این عنوان به شما نسبت داده شده ....حال باید ثابت کنید که از مسروقه بودن آنها اطلاعی نداشتید