مشاوره حقوقی رایگان - خرید اموال مسروقه

با سلام، خدمت وکلای گرامی.
بنده یک ماه پیش یک موتورسیکلت خریداری کردم. چند روز پیش، مامور موتور را گرفت و استعلام گرفت و مشخص شد که موتور سرقتی می‌باشد. بنده نیز با دادگاه و آگاهی، همکاری کردم و کسی که موتور را به من فروخته بود لو دادم. الان با قید وثیقه آزادم.
من تا حالا سابقه کیفری نداشتم. 21 سالمه و دانشجو نیز هستم. آیا قاضی با رای بنده، زندان می‌برد یا تعلیق یا تعزیر می‌نویسد؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اگر اثبات گردد که شما اطلاعی از مسروقه بودن نداشته اید و اسناد ارایه شده بشما جعلی بوده احتمالا تبریه میشوید در غیر اینصورت بلحاظ همکاری و سن پایین و نداشتن سوء سابقه احتمالا حکمی همراه با تخفیف برای شما صادر خواهد شد