مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب

بنده به کارت به صورت امانت دادم و این کارت در تاریخ 89به سرقت رفته واون اقا باهاش پول جابه جا کرده وبنده اطلاع نداشتم وحال ازتهران برام یک ابلاغ اومده بر سرقت مستوجب تعزیرمال ازطریق نامشروع یاسواستفاده وتقلب از امتیازات کلا 5روز بهم مهلت دادن در دادگاه حاضر شوم واگرنه جلب صادر میکنم بنده باید چیکار کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به برسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مبهم است منظور چه کارتی می‌باشد نیت و قصد طرفین می‌بایست بررسی شود