مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن بیمه راننده تاکسی از طرف تعاونی تاکسیرانی

با سلام من از تاریخ 1402/01/01 لغایت 1402/11/10 استعلاجی دارم که هر سه ماه به تایید کمیسیون پزشکی استان قرار گرفت و فقط یکماه آن مورد تایید قرار نگرفته از تاریخ 1402/07/11 تا تاریخ 1402/08/11 و من حق بیمه این ماه را واریز نمودم ولی تعاونی تاکسیرانی مبلغ را به حساب بیمه واریز نکرده و بقیه ماه ها از تاریخ 1402/08/11 که استعلاجی دارم نیز به خاطر فاصله قابل پرداخت نیست من به تمام قسمت‌های تامین اجتماعی استان مراجعه کردم فقط میگویند سیستم اجازه نمی‌دهد وهیچ کاری نمیتوان انجام داد با توجه به اینکه بنده بیمار هستم و عمل پیوند 4 رگ انجام داده‌ام واین فاصله به بازنشستگی بنده که قرار بود در فروردین سال جدید صورت بگیرد لطمه می‌زند آیا راهکاری برای رسیدگی وجود ندارد. سپاسگزارم از توجه شما