مشاوره حقوقی رایگان - کسی که پرینت خط منو گرفته میشه شکایت کرد

سلام وقتتون بخیر من جستجو کردم متوجه شدم اگر کسی بخواد پرینت خط موبایل من رو که به اسم خودم هست رو بگیره باید مجوز قانونی داشته باشه همسر من با آشنا بازی یا حالا هرجور دیگه ایی رفته پرینت خط منو گرفته الان توی دادگاه با اون پرینت جلو میوفته ولی من میتونم اونجا از این خانوم شکایت کنم که چراا چجوری رفته پرینت گرفتن مگه پرینت نیاز به حکم قانونی دادگاه نداره این خانوم پس چجوری بدون حکم قانونی الان پرینت حساب من دستش هست