مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط

سلام وقتتون بخیر
من جستجو کردم متوجه شدم اگر کسی بخواد پرینت خط موبایل منو بگیره باید به مراجع قانونی مراجعه کنه و دادگاه حکم بده بعد پرینت خط من در بیاد
الان من ی مشکلی دارم با همسرم ایشون رفته پرینت خط منو با آشنا بازی یا هرکار دیگه ایی گرفته بدون اینکه حکم دادگاه باشه
الان اون پرینت برسه به دادگاه رای به نفع ایشون صادر میشه ولی خب ایشون اون پرینت رو غیرقانونی به دست آورده من میتونم از دستش شکایت کنم بخاطر این موضوع یا اینکه همون جا رو داخل دادگاه بگم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله به صورت جداگانه تحت عنوان در اختیار قراردادن پرینت مکالمات از مخابرات و شوهر طرح شکایت شود حتما جرم است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با دستور مقام قضایی باید باشد این را در دادگاه اعلام کنید