مشاوره حقوقی رایگان - گواهی فوت

سلام من. برای. برقراری. مستمری. پدرم به بیمه مراجعه کردم تمام. کارهایش. انجام. شده. الان. برای. برقراری. حکم نیاز به. گواهی. فوت. دارن. که در سیستم. ثبت شده. باشه. ولی. تا. کد ملی. پدر. منو. میزنن. فقط. فوت. شده. اعلام. میشه. تاریخ فوت. ثبت. نشده. بیمه. هم. برای. زدن. حکم. میگه. باید. تاریخ. فوت. ثبت. شده باشه. و تو سیستم باشه. حالا من. باید. چیکار. کنم. مشکل و. چه طوری. رفع. کنم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام .
به ثبت .احوال . مراجعه نموده . تقاضای . صدور گواهی . فوت . با قید . تاریخ . دهید.