مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دفتر اسناد رسمی

سلام،اگر در قرارداد مشارکت در ساخت،ذکر شود انتقال سند زمین از مالک به سازنده،باید همزمان با تحویل چک ضمانت از سازنده به مالک باشد،و بعد سازنده بدون اطلاع به مالک و با وکالت نامه ای که از مالک دارد در همان دفترخانه اسناد رسمی،سند را به نام خود منتقل کند،ایا میتوان علاوه بر سازنده، از دفترخانه هم شکایت کرد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسئولیتی متوجه دفتر اسناد رسمی نیست؛ چرا که بر اساس وکالتی که سازنده از مالک داشته است اقدام نموده است.