مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواه هستم تجدیدنظرخواسته به حکم بدوی اعترتض داشتم ((تبدیل وضعیتی ایثارگران به رسمی قطعی

الان ابلاغ اومده نوشته باتوجه به احراز شرایط لازم برای تبدیل وضعیت به رسمی قطعی به موجب مواد قانون یادشده،مستندا به مواد 10 و 71 قانون دیوان عدالت اداری ضمن رد تجدید نظرخواهی،دادنامه تجدیدنظر خواسته نقض و حکم به ورود خواسته شاکی شعبه بدوی صادر و اعلام میگردد،این رای قطعی است

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نمی‌شود هم رد تجدیدنظرخواهی صورت گرفته باشد و هم دادنامه تجدیدنظرخواسته نقض شده باشد.
ظاهر امر نشان می‌دهد که این ابلاغیه دارای تناقض است.