مشاوره حقوقی رایگان - دفترخاته اسناد رسمی

سلام، درصورتی که در قرارداد مشارکت ساخت قید شده باشد انتقال سند زمین از مالک به سازنده،باید همزمان با دریافت چک ضمانت از سازنده به مالک باشد، و سازنده بدون توجه به این بند و از طریق وکالت نامه ای که از مالک دارد،سند را به نام خود منتقل کرده و چک ندهد،امکان شکایت از دفترخانه هم وجود دارد؟ علاوه بر شکایت از سازنده.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تخلف از تهدات ضمن عقد نموده و میبایست الزام به حسن انجام تعهد شود، که بهتر است جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید