مشاوره حقوقی رایگان - ندادن مدارک انحصار ورث

با سلام پدر و مادر بنده فوت شده و خواهرای من حتی مدارک مالکیت خونه و باغ نمیدهن چ برسه مدارک کپی شناسنامه و..... من باید چیکار کنم سهم خودم فروش بتونه بره

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا اقدام به انحصار وراثت کرده سپس دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت ورثه داده شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نام متوفی استعلام بگیرید که چه چیزی در هنگام فوت از ایشان ماترک در دنیا مانده است، سپس گواهی انحصار وراثت از شورا اخذ و بعنوان ذینفع علیه سایر وراث درخواست تقسیم ترکه مطابق قانون امور حسبی نمایید. بهتر است جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی به شورای حل‌اختلاف دادخواست برای صدور گواهی انحصار وراثت نامحدود دهید. نسبت به مدارکی که‌ ندارید درخواست استعلام نمایید